Després de estar un temps fent la segona fermentació en ampolla, dissabte la varem provar.... després de 9 dies.
La cervesa és com esperàvem. No li trobem cap regust en especial pel fet d'haver fermentat a uns 24º. Ni diacetils ni alcohols rars..... una cervesa prou torradeta (la base d'aquesta cervesa era malta Munich principalment) però molt fàcil beure... no es fa gens pesada i amb només 5.4º
Aquesta vegada varem fer un nou invent per l'hora d'embotellar... un ESVALDIDOR AUTOMATIC, que podeu veure AQUI.
Ens facilita l'esbaldit de les ampolles a més de estalviar aigua.
Així dons, ja en el moment d'embotellar veiem que la cervesa serà bona.... i la cata com hem comentat no ens ha pas desenganyat.
La carbonatació és bona tot i que l'espuma, tot i ser correcta, no és abundant. Segurament al quedar a 1012 de final, ens dona una mica més de cos del esperat però entra molt be i passa de conya.
Ara ja només ens queda al fermentador la última cervesa, de la que en donarem comptes així la tinguem a punt de beure. La Mosquis, amb la que hem fet servir la nova caldera i hem fet algun invent, com posar en el fermentat un quilo de nespres.... però, daixò ja en parlarem.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixa el teu comentari.