divendres, 8 de maig del 2020

MYBREWERY, la nova maquina de BURRUBEER

Finalment ens hem decidit....
I tota la culpa la te un grup de Facebock, el @Klarstein Mundschenk, Easy Grain, Hopcat, EasyBrew, Brew Devil.

la nova MyBrewery
Tot i que nosaltres tenim una Klarstein Beerfest, totalment manual, ens varem apuntar a aquest grup, el qual ens van acceptar i posar en el seu foro de whatsapp.... i un altre mon va començar a aparèixer davant nostre.

Entre la molta informació que corre per aquest grup, va sortir una oferta molt interessant.... Cervezania (de Sevilla) deixava la seva olla automàtica, la MyBrewery a un preu irresistible, 246€ (de 409€ que val normalment).
Després de consultar amb el grup i de veure que és exacte a la Klarstein Mundscheck (400€), la Brew Devil (475€) o la EasyBrew (345€) ens liem, trenquem la guardiola i la comprem amb vistes a la propera temporada... 

la vella klarstein
Tot i que la caldera que tenim, ja ens anava be, i que li haviem fabricat gadgets per que funciones una mica més automatitzada, com una bomba externa de recirculació o un control de temperatura extern igualment que un control de potencia de la resistència. Tot plegat feia que quant fem cervesa sembla una central nuclear, ple de cables i tubs.

Ara, amb aquesta caldera - macerador, tot i que és de 30 litres igualment (mentre la tinguem que fer servir a un lavabo de casa no pot ser pas més gran) ho tenim tot integrat. Controlat per un panell ordinador on podem gravar fins a 10 receptes i que quasi funcioni sola. Amb bomba de recirculació integrada i amb una cistella d'acer inoxidable per poder fer el macerat de les maltes.

Un complert programador
Una joguina que ESPEREM ens porti a fer millor cervesa i amb un més gran rendiment i més fàcilment.
Tot i així es per veure.... aquest cap de setmana la provarem amb lo que serà la última producció de la temporada. Les temperatures comencen a ser massa altes i la nevera la tenim ja plena per afrontar l'estiu.

Us ho anirem explicant, com sempre.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari.