dimarts, 26 de maig del 2020

UN ESBALDIDOR D'AMPOLLES CASOLÀ

Com he vist, intentem economitzar al màxim en la producció de la cervesa..... no en el tema monetari.... que també, si no amb tot el que fem servir.... aprofitar maltes per fer pa, ha estat un intent d'aquesta filosofia, l'altre sempre ha estat la de recuperar l'aigua que fem servir per refredar la cervesa una vegada la bullim.
Com ho fem passant aigua de xarxa per un serpentí, acostumem a fer servir uns 80 litres d'aigua que ens dol llençar-los i els guardem per rentar plats o al lavabo o regar plantes...



Ara hem fet un invent amb la bomba de circulació i una pedalera. Posem l'aigua dins la caldera (només serveix de dipòsit) i en prémer el pedal, puja l'aigua amb pressió i serveix per esbaldir l'ampolla de sabó quant les rentem per reomplir-les, altre punt on prediem aigua....





Fer cervesa a casa és una aventura, i cal estar fent invents sempre.. 😂😂😂😂








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari.