dimecres, 13 de maig del 2020

ESPECTACULAR BLACK IPA 2.0

Si es que no hi ha discussió..... la Black IPA és la millor!!!!👌👌
Ho diem nosaltres i tots els que la han provat..


I és que com diem l'anterior entrada de la recepta, segurament tot i ser una bona IPA se li escapen els gustos torrefactes, però és que nosaltres la volem així!!! 
Amargant en el seu punt just, llupolada i fresca, gens pesada de maltes si no és pel gust lleuger de les maltes torrefactes que trobem que conjunten perfectament. Amb una setmana i mitja justa, te una espuma genial i persistent de un color canyella molt maco.

L'any que ve tindrem que mirar de fer alguna tirada més gran d'alguna manera..... cal pensar-ho, ja que 50 ampolles es fan justes, i més si la vols donar a provar.... 

EL embotellat com últimament el vaig fer solet i amb paciència.... netejar, sanititzar, embotellar, posar el sucre per la segona carbonatació i xapar.... una feina de unes tres hores per una cinquantena d'ampolles que varen sortir. 


Tot i així, aquesta vegada va ser més entretingut, ja que el Miguel va esser tota l'estona en videoconferencia, tant en l'embotellat com en la cata tot aprofitant una noca producció de birra.

AL menys mentre omplia botelles podia anar xerrant i fer alguna parada per fer una birra que també toca.

La densitat final va quedar en 1016, un xic més alta del que volíem i per tant es queda en 7.4º

Com hem dit dons, satisfets de la cervesa. Es farà curta la tirada, però ara si que fins finals d'Octubre res de res!!!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari.