dilluns, 14 d’octubre del 2019

BIRRA&ART de Sant Antoni de Vilamajor



Avui hem estat a la BIRRA&ART de Sant Antoni de Vilamajor.


Hem aprofitat per anar una estona en moto, cosa que sempre ens agrada, i hem pujat al Collformic, per baixar ap el poble de Montseny i Sant Esteva de Palautordera i d’allà, cap a Sant Antoni de Vilamajor on ens esperen forces companys, amb els que hem compartit la resta del dia.


Hem arribat que la fira encara l’estaven muntant. Suposem que ahir la festa va ser intensa i a les 11 del mati, encara és d’hora.


És la segona vegada que venim a aquesta fira, que ja va enguany per la setena edició.

Ens agraden aquestes fires una mica apartades ja que no hi ha tanta gent com les de Barcelona o el Baix Llobregat que normalment freqüentem.

Un ambient més casolà i tranquil. Segurament amb menys productors, però tampoc ens acabarem la cervesa que porten.

Aquest any ens i trobem a cinc productors. 




La TOP HAT, una cervesera local i molt nova i que nosaltres ja varem poder provar la seva IPA a la Fira Medieval d’ Hostalric

La COMIC BEER, que no coneixíem pas. Cervesera prou jove de Cardedeu (creiem que des de 2018). Porten les seves dues cerveses que actualment comercialitzen.

La Barret Cervesers i l’Oriental Brewing Company, ambdues de Granollers, ja coneguts per nosaltres d’altres fires i amb molt bones cerveses.

La SANT JORDI mes que coneguda cervesera de Cardedeu.

Ens prenem tres cerveses entre soroll i xerrameques. 




Comencem per la AMBER ALE NOUS de COMIC BEER. No és pas el nostre estil (que ens agraden mes fortes i amargues) però no ens desagrada pas. 5.5% i 33 ibus.

Seguim amb la PINS & PALMERES que ens proposa SANT JORDI i que és una col·laboració amb SYNERA. 6.5% i 55 ibus que trobem d’allò més bona. Llupolada i amargant just. Ibus molt ben posats... espectacular.

Acabem (el dia es llarg i anem en moto) amb una REVENGE IPA de l’Oriental Brewing Company que ja haviem begut altre cop. Segueix sent tant bona com recordàvem!!! 6% 60 ibus.



Dinem per allà, al BAR VILAMAJOR, un lloc que també recomanem de veritat, i desprès de donar una volta pel poble per fer baixar l’àpat, ho rematem tot plegat a GAVA, al bar RODAMON, un antre entranyable i proper que últimament s’ha animat a tenir cervesa artesanal.



Aquí ens prenem el més sorprenent i desconcertant del dia, la BLACK PARADISE de CERVESES ALMOGAVER.





 Una Stout com a minim rara. La olor ens recorda a uns caramels farcits que mejavem de petits, el gust, com a coco o xocolata, pero no. No sabem identificar be el qué, pot ser és el cardamomo. Les maltes desapareixen rera aquests gustos.... Sorprenentment refrescant.

Finalment tornem a casa. Un dia complert.

1 comentari:

  1. M'agradat haver format part d'aquest dia del que has disfrutat força.
    Espero "tornar a fer-ho"

    ResponElimina

Deixa el teu comentari.