diumenge, 27 d’octubre del 2019

Fira de la cervesa Artesana de la Palma de Cervelló 2019

Aquesta vegada no hem anat gaire lluny de casa, la IV Fira de la cervesa Artesana de la Palma de Cervelló 2019 queda a cinc minuts de casa i és dificil resistir-se d'arnar-hi.

La Palma de Cervelló és un petit municipi del Baix Llobregat de tant sols 5,5km2 i no més de 3000 habitants. Creieu-me que el principal problema de la fira és trobar aparcament ☺

En arribar ens i varem trobar una modesta però magnífica fira amb molt d'ambient i rebombori.


La fira ens la trobem en un carrer amb casetes a banda i banda tancat per un gran escenari.
A un cantó cinc barraques de bona birra, i a l'altre diferents menjars.
L'espai central on poder-se moure en ocasions queda petit i és dificil moure's però ajuda a que es vegi amb molt d'ambient. A l'escenari no paren de tocar grups de musica que li donen a la cosa un ambient molt festiu.


Com hem dit, cinc son els productors que ens trobem... 


SENGLARIS és la que ens trobem primer. Cervesera que diu ser de Collserola, últimament ens l'hem trobat al Jazz&Beer de Cornellà. La seva Doble IPA NICORELLA  de 7,6% ABV i 60 ibus ens va agradar moltissim. Molt aroma i llupolada. 


LA GUILLA és una cervesera molt nova, del 2018. Son de Sant Boi de Llobregat i en proposen dues cerveses, la Cream Ale, i la IPA SYLVESTRIS que és la que provem. Torradeta i maltosa. Ens agrada l'amargant que ens deixa a la boca.


LA CASTELLERA  Cervesera de Vilafranca del Penedes aquest any ens l'hem trobat a la Fira de Sant Feliu i la de Martorelles, la Martobeerfest. Aquesta vegada no n'hem begut cap, però a destacar la seva VALOR, una IPA BRUT molt bona i seca.... la IPA DOS DE NOU o la CINC DE VUIT, una Smoked molt aconseguida.



LA FLORESTINA no la coneixien. Cervesera de La Floresta de Sant Cugat, al mig de Collserola. Li provem la LUPULUUUUS, Una IPA molt fresca i passable, molt palida i clarificada.


CORNELIA és la ultima. Reconeguda cervesera de Cornellà, que ja porta més de 10 anys fent cervesa. La coneixem de sobres i ens la trobem a quasi totes les trobades cerveseres del Baix Llobregat. Feia temps que no li bevem el seu classic, la IPA VIKING, 5,4% 32 IBus, que també la trobem una cervesa molt torrada, quasi podria dir una Red Ipa.... però bona, bona.

En definitiva una d'aquelles fires que ens agraden. La música no para. Uns talls de pizza o embotits varis ajuden a que la cervesa es vagi posant be. 




L'apuntarem a l'agenda per l'any que ve.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari.