dimecres, 16 d’octubre del 2019

OBRADOR A PUNT DE BIRRA

Bé!!
Tot a punt per dissabte, que farem la primera de la temporada.
Avui ha tocat netejar completament la zona on fem la birra. Neteja general des del sostre fins el terra. Una bona rentada per què la zona sigui el més neta possible.... Tot i que després de veure l'obrador d'algun productor, el nostre lavabo és moltíssim més net.



Que no us enganyi la foto. El nostre obrador és un petit lavabo acondicionar per poder fer la cervesa. Això és possible gracies a que tenim una caldera KLARSTEIN, el que evita tenir que fer-ho a la cuina, ja que porta l'escalfador incorporat. Tenim l'aigua corrent per fer l'arrefredat amb un serpentí i les maltes les macerem a la mateixa caldera i les retirem deixant el most ja que les posem dins d'una malla.

Dissabte us expliquem la recepta!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari.