Costa però la temperatura va baixant i esperem que arribem als 23° que precisen per començar a elaborar altre cop la BURRUBEER.
Avui ja ens arriba el carregament de maltes, llúpol i llevat per a fer les dues primeres.
L'any passat vàrem fer la primera el dia 1 d'octubre, però aquest any no hem tingut tanta sort.
El curs 18\19 va ésser el primer a elaborar cervesa, i tret de les primeres produccions amb dubtes i pors, vàrem tenir una temporada magnífica on vàrem experimentar amb moltes coses i fer una IPA "de cada"
Vàrem començar per les més senzilles i clàssiques, per arribar a unes bones Red IPA, Black IPA, NEIPA o la IMPERIAL STOUT que encara estem degustant, ja que la guardem com un tresor.
Començarem aquest any fent una IPA clareta i refrescant i després ja tornarem a fer la Black IPA, que tant ens va agradar... Serem capaços de repetir-la?
Deixo resum de la temporada en números.... Quelcom que ens agrada fer. Tot calculat i escrit...
Tenim molta feina per davant però també molta il·lusió.
ResponElimina