Hem esperat uns dies a comentar-ho però crec que ja ho podem dir... molt bona!!!
Comencem presentant l'etiqueta, com sempre. A vegades ens hi passem molta estona, buscant imatges, retocant-les i modificant-les per que siguin el que pensem. Cert és que jo no les dibuixo.... però si que retoco, redibuixo i jugo amb elles amb el potochop. Algunes ni les coneixeria el seu autor original. Com no en treien cap benefici comercial, tampoc crec que hi hagi cap problema.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgkA0xC3tizcEXZrHSSz95TQLz2hz8u9bzCb-WaaRMHlK9eA4Niz_oJOQrWAwE375SawqP2jBzuUe-0S8klcZ75VEp0BhHQQ8oNdnzdW-Xk-tQmY-X6Q40ANkdKuDogUo9hkF_9lcKTasc3/s320/WhatsApp+Image+2020-03-30+at+11.51.59+%25282%2529.jpeg)
Ens va sorprendre la densitat final... els càlculs deien que tenia que aturar-se a 1011 amb sort, i al final queda a 1009.... això fa que sigui un pel més seca i alcohòlica (tampoc molt més)
Varem fer la primera cata només als sis dies de posar-la a carbonatar. Era perfectament carbonatada. Bombolla molt fina que no parava de pujar, aportant una espuma persistent, blanquinosa i molt compacte (semblava NITRO). Quedem força parats de lo ràpid que aquesta ha carbonatat.
Tot i així i que la cervesa és molt bona, la seguim deixant a 20 graus quatre dies més i després cap a la nevera per tornar-la a provar.
A quedat una IPA força gustosa pels llúpols que li donen un aroma i gust afruitat i les maltes no tenen molta presencia, per lo que fa de molt bon beure... Fresca i amb un bon punt amargant, no pararies de beure'n.
Tot i així, cal dir que al final, a mi totes em semblen.... BURRUBEER. Bé, que totes tenen un mateix perfil.
Caldrà prendre nota per l'any que ve. Aquest amb el tema del virus s'ha torçat una mica i comptem fer només tres produccions més.... una PALE ALE que ja és al fermentador, repetir la Black IPA per aclamació popular i una final ( a veure si tenim temps per les temperatures) per gastar el màxim d'estoc que tenim.
L'any que ve, comprarem un mesurador de PH i tractarem l'aigua... a veure si aconseguim variar algunes coses...
Salut i birres
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixa el teu comentari.