A casa sempre haviem fet servir la cervesa per fer la massa, així que la única novetat, és que fem servir una de les nostres cerveses casolanes. Segurament funciona molt millor, ja que les cerveses artesanals, com no han passat un procés de pasteurització ni filtrat, encara porten llevats dins que ajudaran a fermentar una mica la massa. I més les nostres, que sempre tenen una mica de solatge, bàsicament del llevat que es va dipositant al fons de l'ampolla.
La recepta com a tal és molt senzilla i amb elements molt bàsics.
Per dues pizzes de uns 250g.
- 300g de farina
- 1/2 gotet d'oli
- Sal
- 150cl. de cervesa (Una mica menys de la meitat)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg2wOaduYA_5-wkYY-XCICSCA3l9KdkwBFXFVgfIA-SM3li33PRftTvutUNoASi5aizQLQV1n9cM3qC3-nYvnxr_lgkhu7C3lLV1rpZJqyBBb1KwnfUAfc-_Wrc2edsR_NrdCbTXoDgY-_S/s400/WhatsApp+Image+2020-04-20+at+20.56.23+%25281%2529.jpeg)
Cal dir que posem el cul de la cervesa que és on hi ha el solatge i els llevats, com hem dit abans.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgNsQ4KwbEoKq4dUVQG0DyQN-nH9oiJ5nXrE-n9XK3hDIROtMgSbwoBjOjoAJFmiCwiBIPlXthTwPNGRCExv-GTRwowJVhR-mVPy9QaE9SK-Q7yt9UJ69CzKV7ywyCye2vvsltRO9JdBthQ/s400/WhatsApp+Image+2020-04-20+at+20.56.23+%25282%2529.jpeg)
Estirem be la massa intentant fer-ho amb les mans per que no perdin els gasos de la fermentació d'haver deixat reposar la massa.
I llestes per preparar.
Nosaltres n'hem feta una de pernil dolç i altre de tonyina i pebrot i alguns pepinos avinagrats... be... que sobre això va a gustos.
Forn a tope durant una estona per que s'escalfi be i després el baixem a 200º per que es cogui la massa be.
Senzill i ràpid.
Bon Profit.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixa el teu comentari.