diumenge, 8 de març del 2020

IPAAPEROL!!!!!!

No som fans del #fastfood i confessem no haver anat mai a un Mcnoseque o Burguervirus.... llocs on tens que fer cua per demanar, pagar (i no poc), per que t'ho posin i després seure en taules que hi han passat 50 sense que les netegin..... 

Peeeeerò van posar un Viena a 100 metres de casa i no ens varem poder d'anar a provar una de les seves begudes el IPAAPEROL (3.65€)


Ahir després d'embotellar la cervesa ens i varem arribar amb el Miguel Lopez i la Carme Diaz
Ens varem aficionar a l' #aperolspritz en uns dels nostres viatges moteros per Italia (a Sardenya per ser més exactes). Ens va agradar moltissim i ens varem declarar fans incondicionals d'aquesta beguda. Ara sempre que podem en fem un. Una beguda amargant i dolça a la vegada per la barreja de l'Aperol que és com un vermut que es barreja amb un vi blanc espumos Italia (aquí un cava normal i semi sec pot fer el fet) i sifon..


  • 3 parts de vi espumos (proseco, champagne, cava, espumante)
  • 2 parts d' Aperol
  • 1 part de soda o aigua amb gas
  •  gel i una rodanxa de taronja

fent un Aperol Spritz a Trieste (allá on s'acaba Italia)
A l'estiu entra directa i ens el beuriem a litres. Així que en veure que algù havia inventat la fusió de les dues begudes que més ens atrauen, varem dir que calia probar-la.... però ja!!!!
Després de fer la cua pertinent, demanem i veiem com el preparan.....  fan un dit d'Aperol en un gran got de vidre (menys mal que això ho millora molt) amb glaçons un tall de taronja i acaban d'omplir amb IPA LAGUNITAS que tenen de tirador.



Que voleu que us digui.... Queda una cervesa desbravada amb el regust maltos de la Lagunitas per un cantó pero amb un amargant raro del Aperol. Tot plegat una mica deslligat i begut amb canyeta. 

Tot i aixì, segur que pot tornar-se adictiva per la gent que no conegui ni una cosa ni l'altra, ja que no deixa de ser un refresc amargant, amb un punt alcoholic, d'aquells que com més en veus més en vols.... i més si fa calor.

Jo personalment.... prefereixo cada cosa per separat. Però calia probar-ho. 
No cal tornar-ho a fer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari.