dijous, 28 de novembre del 2019

UNA CATA A CAN PARDAL

Magnífic i entranyable cap de setmana el que hem passat entre molt bons amics a CAN PARDAL, una espectacular casa de turisme rural del Pla de l'Estany. A pocs quilometres de Cornellà de Terri i a tocar de Banyoles, com sempre, en colla hem gaudit de l'entorn i no hem deixat l'oportunitat de provar bones cerveses. 

Per desgràcia les protagonistes son les Estrelles o Woll Damm de torn, pero varem deixar un espai per fer una bona cata de cerveses artesanals tot aprofitant que teniem  LA MICROCERVESERA a només 4 quilometres de la casa.


Vaig triar algunes cerveses per poder valorar-les amb la colla. Una experiència molt enriquidora per tots plegats. 

Nosaltres amb la nostra modesta experiència i sapiència cervesera varem explicar el procés de a cervesa i com era cada estil, i entre tots varem valorar cada una de les cerveses. 

Just a la botiga de la Microcervesera, varem ja provar dues cerveses que tenien ON TAP.... 

de ALES AGULLONS la SAITRIEI, una AMERICAN PALE ALE a base de Citra força correcta que et deixa un bon amargant a la boca.

de Boundary Brewing, una brewer Nord Irlandesa, ens prenem la GIFT, una Imperial Stout de 8,5% sorprenentment fresca i bona.


En arribar a la casa, i ja amb tota la colla, encetem les cerveses que hem portat.

Comencem per la Wild Beats de Cervesa Màger. Una Sour de gerds força acida. Ningú d'ells coneixia l'estil, per lo que a tots va sorprendre. Se li van posar molts qualificatius, però cap relacionats a la cervesa si no més a un refresc.... tot i així, segur que per tots els va la més sorprenent.

Després varem anar per coses més clàssiques. La veritat és que volien una IPA una NEIPA i una Doble IPA, però al final ens hem portat tres tipus de NEIPA, que fa que afinem el nostra paladar per trobar les diferencies entre elles. 

Provem la JANO HOP  de Castelló Beer Factory. Una cervesa molt aromàtica i suc tropical producte dels llúpols Citra i Mosaic.


La següent NEIPA es de Cervesa Fort. Aquesta més seca i més resinosa. Amb tocs més herbals.... o això coincidim tots a trobar-li.
Per rematar el trio,  una Doble NEIPA. La Kaleidoscope de SOMA. Altre bona carrega de llúpols però aquesta vegada molt més alcohòlica, i això ho notem tots.

 Acabem amb la que a nosaltres particularment ens agrada acabar totes les cates, una  Russian Imperial Stout, BRASKADI de Laugar Brewery de 10.5% ABV. Els que coneixem l'estil, en gaudim un tou, i els que no, al·lucinant en colors i fan el gran descobriment del dia...
Potent, amb gust a xocolata però al final ens sembla trobar coco.... una espuma marronosa xula tot i que poc persistent.... que caram!!! A tots ens agrada molt i acabem amb un bon gust de boca.

CAN PARDAL
En definitiva, una bona estona entre amics i cerveses que de ben segur repetirem alguna altre vegada.

Salud




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari.