dimarts, 10 de desembre del 2019

IPA RETRORUNING, ja es al fermentador!!!

Tercer lot de la temporada. No parem!!!!
Aquesta vegada la idea era fer una cosa lleugera i senzilla, una Session o una Blonde, però al final va quedar en una American IPA.
No se pas el resultat. No hem posat quasi maltes especials per evitar massa els gustos a malta i que sigui més lleugera i passable, però ara ens fa por que els 60 ibus que surten no es notin massa i faci la cervesa excessivament amargant. Esperem que la poca Munich i mìnima CaraBlond li donin el seu toc i o esmorteixin una mica.
En uns dies ho sabrem!

La veritat és que aquesta partida en volem envasar cinc litres per portar a una festa amb els amics de Retroruning, i espero que sigui prou bona.

La recepta que hem seguit i els paràmetres que ens ha donat son aquests:



Els llúpols que fem servir per gust i olor ja els varem fer servir l'altre temporada i creiem que poden donar un bon toc a la cervesa sense que sigui empalagosa.

Com sempre que fem una cervesa nova, els resultats son incerts fins que la proves. Pot ser a sigut agosarat fer per primera vegada aquesta volent portar-la a una festa, però segur surt bona.

Ens varem entretenir a fer un video que dura uns 12 minuts de com hem fet la recepta. És en genèric, simplement per que vegeu com fem una Burrubeer. Espero que us agradi.

Per saber com ha sortit la cervesa, estigueu atents a l'entrada que farem del resultat.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari.